דלג לתוכן העמוד

דרוש/ה סו שף עוזר/ת טבח

תיאור התפקיד:

יד ימינו של השף
השלמת פעילויות השף לשם השגת היעדים הקולינריים והכלכליים
בישול, תוך הקפדה על כללי בטיחות בעבודה ובמזון.
מילוי מקום השף בעת הצורך.
עבודה בצוות.
שעות עבודה: ראשון- חמישי 7:00-16:00 + זמינות לשעות נוספות בעת הצורך. 

 

דרישות:

דרגה מקצועית סוג 3+
נדרש ניסיון קודם ועשיר בתחום הקייטרינג המוסדי.
בעל כושר ארגון וניהול צוות- יתרון
בעל יחסי אנוש טובים
יכולת עבודה בצוות
ראש גדול
יכולת ביצוע מספר משימות במקביל.

הגשת מועמדות למשרה זו:

לקוח קיים? * שדה חובה

שתף את העמוד:

הדפס עמוד שתף ב-Whatsapp